Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bonusuri de peste 21 de milioane de lei la CNADNR

bani

CNADNR are programate, în bugetul pe anul 2016, bonusuri în cuantum de peste 21 de milioane de lei. În timp ce presa acuză că acești bani reprezintă prime acordate angajaților, compania susține că cele 21 de milioane de lei reprezintă costul tichetelor de masă și al unor sume destinate ajutorării angajaților în situații speciale.

Potrivit planului de buget pe 2016, în acest an, salariaţii CNADNR se vor bucura de prime totale de peste 21 de milioane de lei. Astfel, în acest an, cheltuielile cu personalul se ridică la 308 milioane de lei, cu 11% mai mult decât cele bugetate la începutul lui 2015, scrie b1.ro.

„Această valoare nu reprezintă prime, ci drepturi ale salariaților negociate în conformitate cu CCM, astfel: tichete de masă: 14,31 mil. lei; alte cheltuieli: 7,3 mil lei - această valoare reprezintă în principal ajutoare pentru boli grave sau incurabile, ajutoare pentru inmormantare, ajutoare pentru nastere, tichetele oferite copiilor minori ai salariaților, etc. Referitor la cresterea cu cca. 11% a cheltuielilor cu salariile în anul 2016 față de prevederea anului 2015, precizăm că, în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2016 nr. 339/2015, cheltuielile cu salariile pot fi majorate în anul 2016 pentru sumele determinate de extinderea activității, conform articolului 54 alin. 1 litera c) din Legea bugetului de stat pe anul 2016 nr. 339/2015”, se arată într-un comunicat remis de CNADNR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.