Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borbely, sceptic că liderii USL se vor împăca: UDMR nu este preocupată acum să intre la guvernare

TRAIAN BASESCU - CONSULTARI - UDMR

El declară că interesul naţional este să nu se rupă USL. Borbely mai precizează că UDMR nu este interesată acum de guvernare.

Laszlo Borbely se declară "pesimist" în privinţa rezolvării crizei din USL: "Sunt pesimist, sincer. Nu văd cum s-ar împăca după aceste certuri. Chiar dacă, paradoxal, s-ar împăca, ar exista în continuare aceste probleme care ţin de o funcţionare defectuoasă a coaliţiei".

Vicepreşedintele politic al UDMR se aşteaptă ca problemele din USL să se agraveze: "Eu sunt sceptic. Nu cred că se vor rezolva aceste probleme, se vor acutiza cum ne apropiem de alegerile europarlamentare, nemaivorbind de prezidenţiale, care deocamdată sunt în ceaţă, cine vor fi candidaţii. Cred că suntem singura ţară din Uniunea Europeană, sigur, care în momentul de faţă, din câte văd eu, nu are nici un candidat la Preşedinţie desemnat".

Laszlo Borbely precizează, la rfi.ro, că UDMR nu va intra acum la guvernare: "Cred că acum interesul naţional ar fi să nu se rupă (USL-n.r.), după părerea mea sau eventual, dacă se rupe, să se clarifice cât mai repede cam cum mergem mai departe (...). Dacă vorbim de UDMR, noi nu suntem preocupaţi acum de guvernare, suntem preocupaţi de stabilitate politică, ne pregătim de alegeri. Vom vedea ce se va întâmpla, dar nu intru în speculaţii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.