Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boris Johnson îl numește crocodil pe Vladimir Putin și vrea ca Ucraina să primească armele care pot învinge Rusia: 'Nu poți avea încredere în tipul ăsta'

politico.eu
Boris Johnson

Premierul britanic, Boris Johnson, a cerut mai mult sprijin militar pentru Ucraina în lupta cu forțele ruse, inclusiv trimiterea de arme avansate, cum ar fi sistemele de rachete cu lansare multiplă, care pot lovi ținte de la o distanță mult mai mare, scrie Bloomberg.

Johnson și-a exprimat sprijinul pentru mai multe arme pentru Ucraina și a respins ideea că, în condițiile în care războiul se află acum în a patra lună, președintele Volodimir Zelenski ar trebui să se concentreze mai degrabă pe încheierea unui acord de pace cu Rusia, în urma căruia Ucraina ar putea ceda teritorii, scrie mediafax.ro.

"Cum poți să te ocupi de un crocodil când acesta își mănâncă piciorul stâng?" a declarat Johnson într-un interviu acordat vineri televiziunii Bloomberg, întrebat despre perspectiva de a negocia cu președintele rus, Vladimir Putin. "Nu poți avea încredere în tipul ăsta".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.