Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund caută un înlocuitor pentru Sebastien Haller, depistat cu cancer testicular

borussia dortmund george floyd
"Borussia Dortmund ar putea recurge la un nou atacant pentru a completa golul lăsat de Haller (28 ani), după ce acesta a fost operat şi a început tratamentul, urmând să fie indisponibil o lungă perioadă", a declarat preşedintele clubului, Hans-Joachim Watzke.

În sezonul de Bundesliga care debutează vineri, Borussia va juca sâmbătă cu Bayer Leverkusen, iar Watzke a declarat că echipa sa trebuie să caute rapid un alt atacant, întrucât toată presiunea va fi pe tânărul Youssoufa Moukoko (17 ani).

"Este clar că absenţa lui Haller va fi relativ lungă şi totul va fi pe umerii lui Moukoko, care are doar 17 ani. Ar fi prea mult", a declarat Watzke pentru emisiunea Sportschau de la ARD.

Sebastien Haller a fost operat săptămâna trecută pentru extirparea unei tumori testiculare descoperite în cursul acestei luni, după transferul său în Germania.

Conform presei, întrucât pauza din Bundesliga va avea loc în noiembrie, din cauza Cupei Mondiale din Qatar, jucătorul nu va mai putea fi integrat în echipă anul acesta.

Diagnosticul exact de după operaţie nu a fost făcut public, precum nici amploarea tratamentului post-operator sau dacă va fi supus unei chimioterapii.

Atacantul născut în Franţa s-a transferat în această lună de la Ajax Amsterdam la Dortmund, cu care a semnat un contract pe patru ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.