Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Borussia Dortmund s-a impus fără probleme, cu scorul de 4-0, în faţa rivalei Schalke 04

www.goal.com
Haaland Borussia Dortmund

Echipa Borussia Dortmund s-a impus fără probleme, cu scorul de 4-0, în faţa rivalei Schalke 04 Gelsenkirchen, sâmbătă, cu ocazia reluării sezonului în prima ligă a campionatului de fotbal al Germaniei, cu porţile închise, după pauza forţată generată de pandemia de Covid-19, potrivit Agerpres.

Noua senzaţie a fotbalul european, Erling Haaland (19 ani), a înscris primul gol în Bundesliga la reluarea competiţiei, în minutul 29 al partidei de pe stadionul Signal Iduna Park, fructificând o centrare a belgianului Thorgan Hazard. Fratele starului lui Real Madrid, Eden Hazard, şi-a trecut la rândul său numele pe tabela de marcaj, în debutul reprizei secunde (48).

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

Haaland, achiziţionat de Dortmund în luna ianuarie, de la formaţia austriacă RB Salzburg, în schimbul sumei de 20 milioane euro, a ajuns deja la 10 goluri marcate în nouă partide disputate în campionatul german.

Celelalte goluri ale "galben-negrilor" în Derby-ul Ruhrului au fost înscrise de internaţionalul portughez Raphael Guerreiro, în minutele 48 şi 63.

În urma acestei victorii, Borussia Dortmund, ocupanta locului secund în clasament, s-a apropiat la un singur punct de liderul Bayern Munchen, care va juca duminică, în deplasare, cu FC Union Berlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.