Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boureanu, a cărui soție a fugit în brațele lui Cristi Borcea, s-a hotărât să spună totul: Dezvăluirile despre Valentina Pelinel

click.ro
boureanu si pelinel

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea rupe tăcerea. S-a aflat cum a pris-o în fapt că-l înşela. Sunt dezvăluiri absolut incendiare despre Valentina Pelinel. Cristi Boureanu nu s-a mai abţinut şi a spus totul, anunță sportbull.ro.

Vedeta a dezvăluit cum a aflat că prima soție l-a înșelat cu nașul de cununie, dar și cum şi-a dat seama că va fi părăsit şi de Valentina Pelinel. Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori, însă ambele mariaje au sfârșit prin divorț, după ce a fost înşelat de prima soție, Irina Șoancă, cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, iar Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de prietenul lui, Cristi Borcea.

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina din 2000 până în 2004, atunci când au ales calea divorțului. Cu toate acestea, mai păstrează legătura, având în vedere că au o fiică împreună.

„Mai vorbim….După ce a vrut să mă bage la pușcărie de câteva ori, e ok. A fost opțiunea ei (să îl înșele n.r) M-a scos la o cafea, Sebastian, să îmi spună. Și-atunci l-am ascultat, uite așa, stăteam, și i-am zis: «auzi, am o intrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine».

M-am ridicat și am plecat. Și m-am dus pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis 5 ani îmi iau o pauză.”, a povestit Boureanu la podcastul lui Cătălin Măruţă.

„Tu simțeai ceva?”, l-a întrebat Cătălin Măruță. „Hai să spunem așa. De fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame, au am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn.

Sunt două lucruri: oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă toată chestia asta.”, a mai spus Boureanu.

Cu Valentina Pelinel, Cristi Boureanu s-a căsătorit în 2007, iar în 2014 a urmat divorțul. Boureanu susține însă că a aflat că a fost înșelat de aceasta prin 2011, cu prietenul lui, care în prezent este și soțul Valentinei, Cristi Borcea.

„Pe Valentina ai iertat-o?”, a întrebat din nou Măruță. „Cum să nu..Nu am știut ce s-a întâmplat, am aflat mai târziu, că undeva de prin 2011 ei au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-am mai interesat că oricum mă despărțisem de Valentina când am aflat.

Dar îmi aduc aminte că i-am zis Valentinei, încă din prima zi: Vezi că ăsta vrea să te ….Și nevastă-sa se dădea la mine. Femeia alege..Poți să te dai peste cap.. Noi facem pe cocoșii, ne încordăm. Ea a ales de mult.”, a mai spus Boureanu, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.