Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Box office nord-american: Bullet Train conduce din nou clasamentul, Top Gun: Maverick a ajuns pe trei

Action News Now
Box office

Thrillerul de acţiune „Bullet Train”, care se află din nou pe prima poziţie la box office-ul nord-american în al doilea weekend de la lansare cu 13,1 milioane de dolari încasări din 4.357 de cinematografe, a fost singurul film care a încasat cel puţin 10 milioane de dolari din vânzarea de bilete, potrivit news.ro.

După două săptămâni pe ecrane, filmul cu Brad Pitt a generat 54,4 milioane de dolari la box office-ul nord-american.

„DC League of Super-Pets” a rămas pe doi, în al treilea weekend de la premieră. Animaţia a strâns 7,1 milioane de dolari din 3.181 de cinematografe, o scădere de 35% faţă de weekendul anterior. Aventura DC Comics a generat 58 de milioane de dolari la box office-ul intern.

Blockbusterul Paramount „Top Gun: Maverick” s-a clasat pe trei, în al 12-lea weekend de la debut. Continuarea de succes a avut încasări de 1,7 milioane de dolari din 3.181 de cinematografe, veniturile la nivel naţional ajungând la 673,8 milioane de dolari.

„Thor: Love and Thunder” de la Disney şi Marvel s-a menţinut pe patru. A avut încasări de 5,3 milioane de dolari. După şase weekenduri pe marele ecran, cel de-al patrulea film „Thor” a generat 325,4 milioane de dolari pe plan intern, depăşindu-l pe predecesorul din 2017 „Ragnarok” (315 milioane de dolari).

„Nope” de la Universal a coborât două locuri, până pe cinci, în al patrulea weekend de la premieră. Filmul a adunat 5,3 milioane de dolari din 2.760 de locaţii. Până acum, filmul a strâns 107 milioane de dolari în America de Nord, marcând al treilea lungmetraj al regizorului Jordan Peele care depăşeşte pragul de 100 de milioane de dolari.

Topul este completat de: animaţia „Minions: The Rise of Gru”, thrillerul „Where the Crawdads Sing”, comedia neagră „Bodies Bodies Bodies”, filmul biografic „Elvis” şi thrillerul „Fall” care a debutat pe zece în clasamentul nord-american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.