Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Box office nord-american: Shazam: Fury of the Gods a debutat pe primul loc cu încasări de 30 de milioane de dolari

Action News Now
Box office

Filmul „Shazam: Fury of the Gods”, cu Zachary Levy, Rachel Zegler, Adam Brody, Lucy Liu şi Helen Mirren în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul nord-american, dar continuarea Warner Bros. şi DC Comics a fost sub aşteptări, cu încasări dezamăgitoare de 30,5 milioane de dolari din 4.071 de cinematografe, potrivit news.ro.

Filmul, regizat de David F. Sandberg, ar fi trebuit să strângă între 35 şi 40 de milioane de dolari, ceea ce nu era atât de spectaculos, deoarece a costat 110 milioane de dolari pentru a fi realizat şi încă 100 de milioane de dolari pentru promovare, potrivit Variety.

Este, de asemenea, unul dintre cele mai slabe debuturi din universul cinematografic DC, cu excepţia lansărilor din epoca pandemiei precum „Wonder Woman 1984” (16,7 milioane de dolari) şi „The Suicide Squad” (26 de milioane de dolari), ambele fiind lansate simultan pe HBO Max.

La nivel internaţional, „Shazam 2” a adăugat 35 de milioane de dolari de pe 77 de pieţe, pentru un start global dezastruos de 65,5 milioane de dolari.

Thrillerul „Scream VI”, produs de Paramount, a coborât pe locul doi cu 17,5 milioane de dolari din 3.676 de cinematografe din America de Nord. Aceste vânzări de bilete, în scădere cu 61% faţă de debutul său de 41 de milioane de dolari, au contribuit la o sumă la nivel naţional de 76 de milioane de dolari, după două săptămâni pe marele ecran. Filmul de groază a strâns încă 40 de milioane de dolari la nivel internaţional, suma globală ajungând la 116 de milioane de dolari.

Drama „Creed III” a lui Michael B. Jordan a ocupat locul trei cu 15,3 milioane de dolari din 3.477 de locuri, în scădere cu doar 44% faţă de weekendul anterior. După trei săptămâni de la lansare, filmul a generat 127,7 milioane de dolari.

Thrillerul ştiinţifico-fantastic preistoric „65” de la Sony a ajuns pe locul patru cu 5,8 milioane de dolari din 3.405 de cinematografe, o scădere de 54% faţă de debutul său. Filmul, cu Adam Driver în rol principal, a încasat până în prezent 22,4 milioane de dolari, ceea ce nu este un rezultat grozav având în vedere bugetul de 45 de milioane de dolari.

„Ant-Man and the Wasp: Quantumania” a completat primele cinci locuri cu 4,1 milioane de dolari din 2.650 de cinematografe în al cincilea weekend de la premieră. Până acum, a generat 205 de milioane de dolari în America de Nord, mult peste primul „Ant-Man” (180 de milioane de dolari) şi „Ant-Man and the Wasp” (216 de milioane de dolari). Dar cu 462 de milioane de dolari la nivel global, vânzările de bilete pentru „Ant-Man 3” sunt mult mai slabe faţă de cele pentru primul film, 519 milioane de dolari, şi următorul cu 622 de milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.