Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Box: Ronald Gavril va lupta pe 9 septembrie pentru titlul mondial WBC

puterea.ro
Ronald Gavril box

Boxerul român Ronald Gavril îl va înfrunta pe americanul David Benavidez în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, în data de 9 septembrie, la Los Angeles, a confirmat pugilistul român pe pagina sa de Facebook.

Cei doi boxeri se vor bate pentru centura deținută până de curând de suedezul de origine gambiană Badou Jack.

Ronald Gavril (31 ani) are 18 victorii (14 KO) și un eșec la profesioniști, el fiind component al echipei celebrului Floyd Mayweather.

Pugilistul băcăuan, care trăiește și se pregătește la Las Vegas, a câștigat înainte de limită ultimele cinci meciuri disputate, cel mai recent fiind în aprilie, cu Decarlo Perez.

Citeşte şi: Guvernatorul BNR, anunţ ŞOC despre pensionare: 'O să depun documentele' - VIDEO

Benavidez, care are doar 20 de ani, a ieșit învingător în toate cele 18 meciuri de la profesioniști (17 KO). El a boxat de două ori anul acesta, învingându-i pe uzbekul Șerali Mamajonov în ianuarie și pe mexicanul Rogelio Medina în mai.

Gavril a primit șansa de a se bate pentru titlul mondial după ce Anthony Dirrell, care urma să boxeze cu Benavidez, s-a accidentat. Tom Brown Promotions a cerut WBC să accepte meciul dintre Gavril și Benavidez, având în vedere că româmul este campionul nord-american (NABF) al categoriei și este cel mai bine clasat challenger disponibil, scrie Boxing Scene.

Callum Smith, Avni Yildirim și Chris Eubank Jr sunt toți implicați în competiția WBC Diamond Tournament din World Boxing Super Series, câștigătorul devenind challenger obligatoriu la titlul mondial WBC.

Ultimul român care a boxat pentru un titlu mondial a fost Răzvan Cojanu, învins la puncte de neozeelandezul Joseph Parker, pe 6 mai, într-un meci pentru titlul mondial WBO al categoriei grea, desfășurat într-o gală profesionistă la Manukau City (Noua Zeelandă).

Citeşte şi: Măsuri de ULTIMĂ ORĂ: Se MODIFICĂ impozitele pentru medici. Ce prevede proiectul Ministerului de Finanţe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.