Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brașov: Doi copii și bunicii lor, răniți după ce un copac a căzut peste ei

www.agerpres.ro
copaci căzuți, furtună, vânt

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, marți, după ce un copac a căzut peste ele, într-o gospodărie din comuna Voila, județul Brașov. Arborele s-a prăbușit peste casă și peste mașina aflată în curte, transmite corespondentului Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Luiza Dănilă, un copac bătrân dintr-o gospodărie din satul Sâmbăta de Jos, comuna Voila, a căzut, marți, peste o casă și un autoturism, patru persoane care se aflau în curte fiind rănite.

”Intervenim în localitatea Sâmbătă de Jos, pentru acordarea primului ajutor unui număr de patru persoane, doi adulți și doi copii. Victimele vor fi transportate la Spitalul Făgăraș. Fac parte din aceeași familie, bunicii și doi nepoți. A fost afectată și casa, dar și un autoturism. Copacul a căzut pur și simplu, nu din cauza vremii”, a declarat Luiza Dănilă.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD și o autospecială de stins incendii cu apă și spumă de la Detașamentul Făgăraș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.