Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brad Pitt şi cântăreţul britanic Harry Styles vor juca împreună în filmul 'Faster, cheaper, better'

Celebrity Insider
Brad Pitt

Brad Pitt şi cântăreţul britanic Harry Styles vor juca împreună în filmul lui Dan Gilroy, "Faster, cheaper, better", au confirmat pentru agenţia EFE surse ale companiei de distribuţie a filmului în Spania, Vertice 360.

Potrivit sinopsisului oficial, filmul va prezenta impactul inteligenţei artificiale asupra sectorului transporturilor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Liviu Dragnea, în instanță:’Am fost trimis la pușcărie total nevinovat. Pe fond, am fost trimis la închisoare de un complet nelegal’

Acţiunea filmului se întinde pe parcursul a 20 de ani şi se desfăşoară în mai multe locuri, cu povestiri înlănţuite şi multiple personaje printre care se numără un şef de sindicat, un tânăr antreprenor, un director de fabrică şi un milionar din sectorul tehnologic, ale căror vieţi se întrepătrund ca urmare a automatizării.

Proiectul este încă în fază de pre-producţie şi se speră ca filmările să înceapă la sfârşitul anului acesta şi începutul anului viitor, astfel încât filmul să poată fi lansat în cinematografe în 2022.

Cântăreţul britanic Harry Styles şi-a făcut debutul ca actor în filmul de război "Dunkirk" (2017), al lui Christopher Nolan, iar acesta va fi al doilea lungmetraj al său.

Citește și: Lovitură pentru Viorel Cataramă! Biroul Electoral Central i-a invalidat candidatura la Primărie

În ceea ce-l priveşte pe Brad Pitt, dincolo de activitatea sa de producător, actorul american are o agendă de lucru foarte încărcată cu două filme anul acesta, noul lungmetraj al lui Damien Chazelle, "Babylon", şi "Bullet Train", în regia lui David Leicht.

Regizorul Dan Gilroy a devenit cunoscut în 2014 cu "Nightcrawler", un thriller cu Jake Gyllenhaal în rolul principal, pe care l-a distribuit şi în filmul "Velvet Buzzsaw" (2019). El a colaborat şi cu Denzel Washington şi Colin Farrell la filmul "Roman J. Israel Esq." (2017). "Faster, cheaper, better" va fi cel de-al patrulea său lungmetraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.