Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bradley Wiggins s-a retras din activitate

Bradley Wiggins

Ciclistul britanic Bradley Wiggins, învingător în Turul Franței în 2012 și de cinci ori campion olimpic, și-a anunțat miercuri pe rețelele de socializare retragerea din activitate, la vârsta de 36 de ani, informează presa internațională.

"Am fost destul de norocos (...) să-mi îndeplinesc visul de copil de a-mi câștiga existența practicând sportul de care m-am îndrăgostit când aveam 12 ani. Mi-am întâlnit idolii și am alergat alături cei mai buni timp de 20 de ani. Am lucrat cu cei mai buni antrenori și manageri, cărora le voi fi mereu recunoscător pentru susținere", a scris Bradley Wiggins, scrie agerpres.ro.

Pe lângă victoria din Turul Franței în 2012, Wiggins are opt medalii, dintre care cinci de aur, la Jocurile Olimpice, record pentru un sportiv britanic. Wiggins a urcat prima oară pe podium la Jocurile de la Sydney, în 2000. Londonezul și-a construit palmaresul olimpic pe pistă, cu excepția contratimpului de la JO 2012, câștigat la câteva zile doar după ce se impusese în Marea Buclă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.