Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BRAI-CATA anunță că va relua colectarea deșeurilor în Județul Hunedoara: Vrem să ne dovedim buna-intenție!

brai cata

”Conducerea SC BRAI-CATA SRL - A hotarit sa reia activitatea de colectare a deșeurilor pe raza Jud Hunedoara -chiar in condițiile dificile la care au fost supuși de CJ Hunedoara și reprezentanții acestuia (blocare tuturor conturilor) -intenționat și premeditat! Conducerea societății mai declara : Reluam activitatea din respect fata de cetățeni și cu responsabilitate fata de activitatea de colectare a deșeurilor , care nu mai este una simpla!”, se spune în comunicarea transmisă presei de societatea comercială.

”Cu aceasta măsura , dovedim încă o data buna-intenție și dorința de remedia orice problema prin mediere și răbdare !

Drept urmare - invitam Consiliul Județean Hunedoara- prin reprezentanții acestuia , sa participe la o ședința publica de mediere și stingere a litigiilor !

Asta dacă vor sa se alinieze la ideea de - respect fata de cetățenii care plătesc taxe și impozite - chiar dacă interesele lor ascunse sau câteodată pe fața , nu corespund acestei idei ! Îi somam sa-și revizuiască atitudinea și acțiunile - pentru ca implicațiile sunt foarte grave și se răsfrâng asupra comunității - care nu are nici o vina !”, se mai spune în comunicat.

Reamintim că autorităţile din Hunedoara au avut, duminică, la sediul Prefecturii, o întâlnire de urgenţă în care s-a decis solicitarea acordului Ministerului Afacerilor Interne pentru declararea stării de alertă, din cauza suspendării serviciului de salubrizare în 61 de localităţi din judeţ, între care şi municipiile Deva, Hunedoara, Haţeg, Orăştie. Firma care prestează acest serviciu a anunţat că îşi va întrerupe activitatea deoarece are de încasat aproape 14 milioane de lei de la primării, iar Consiliul Judeţean i-a blocat conturile pentru neachitarea redevenţei.

Redevență pe care firma susține că nu o poate plăti în integralitate tocmai din cauză că nu i-au fost plătite serviciile și acuză o tentativă de înlocuire cu o altă societatea comercială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.