Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brăilenii nu prea respectă măsurile de prevenire a răspândirii Covid: polițiștii au dat amenzi în valoare de 83.000 de lei

Politia Rutiera
politia amenzi

Poliţiştii brăileni au dat, în ultimele trei zile, amenzi de peste 83.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, informează Agerpres.

Citește și: Decizie de ULTIMĂ ORĂ a Ministerului Sănătății: TOATE persoanele care au avut coronavirus vor putea dona plasmă

Poliţiştii, împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila şi poliţişti locali, au desfăşurat acţiuni de verificare la mai multe societăţi comerciale, precum şi în mijloacele de transport în comun şi în cele cu regim de TAXI de pe raza municipiului Brăila, având ca principal obiectiv siguranţa cetăţenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID-19.

Astfel, au fost verificate 330 de societăţi comerciale, au fost peste 850 de persoane şi au fost controlate 560 de vehicule, dintre care 270 de mijloace de transport în comun şi taxiuri.

Cu această ocazie au fost aplicate 262 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 83.000 de lei.

Dintre sancţiunile aplicate, 127 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 97 potrivit O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 36 potrivit Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi două pentru nerespectarea altor acte normative.

De asemenea, poliţiştii brăileni, împreună cu poliţiştii locali, au acţionat şi în mijloacele de transport public de persoane, având ca principal obiectiv siguranţa cetăţenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID-19.

Cu această ocazie au fost constatate 43 de sancţiuni privind nerespectarea măsurilor de protecţie în mijloacele de transport, fiind aplicate contravenţii în valoare totală de peste 7.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.