Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brandul internațional de electrocasnice, Morphy Richards, se extinde în Europa de Est: România va fi prima țară din regiune cu sucursală proprie

facebook.com
Morphy Richards

Morphy Richards, brandul internaţional de electrocasnice pentru casă şi bucătărie din Marea Britanie, a anunţat marţi extinderea în Europa de Est printr-o sucursală dedicată în România, la Bucureşti, conform unui comunicat al companiei remis AGERPRES.

Citește și: S-A AFLAT: CINE e bărbatul din cauza căruia Ilie Năstase și-a BĂTUT SOȚIA

Portofoliul de produse Morphy Richards disponibile consumatorilor români include o varietate de electrocasnice mici pentru casă şi bucătărie precum aparate de gătit, de preparat mâncarea sau pentru micul dejun precum fierbătoare, prăjitoare de pâine, roboţi de bucătărie, slow cookere sau maşini de pâine, alături de o selecţie de produse destinate îngrijirii casei şi hainelor de tipul aspiratoarelor verticale sau fiarelor de călcat.

"Piaţa din România a apreciat mereu produse de calitate cu design desăvârşit, iar Morphy Richards, un brand britanic de top cu o istorie bogată, exprimă cu succes aceste valori în produsele sale. Feedbackul primit până în acest moment din partea partenerilor şi clienţilor a fost extrem de pozitiv şi ne bucurăm să putem aduce pe piaţă noi opţiuni puternice pentru activităţile zilnice din fiecare casă - de la gătit, curăţat la călcat", a declarat Laurenţiu Codescu, head of Eastern Europe Market GDCA.

Robin van Rozen, CEO GDCA, a subliniat, la rândul său, că extinderea către Europa de Est este un pas esenţial în strategia internaţională a companiei.

"Ţinând cont de poziţia puternică a Morphy Richards ca brand britanic şi apetitul românilor pentru produse de calitate înaltă, suntem încântaţi să introducem Morphy Richards în România! Extinderea către Europa de Est este un pas esenţial în strategia noastră internaţională şi ne face plăcere cu atât mai mult să începem această călătorie în România, o piaţă pe care eu o cunosc foarte bine şi care este cheie pentru planurile noastre regionale", a spus van Rozen.

Cu o istorie de 85 de ani, Morphy Richards este un brand important în portofoliul grupului Glen Dimplex, divizia Consumer Appliances (GDCA), ce include alte mărci prestigioase de electrocasnice precum Roberts Radio sau Stoves.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.