Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Braşovul găzduieşte, săptămâna aceasta, zeci de evenimente culturale organizate în mai multe zone din oraş - Mii de localnici şi turişti sunt aşteptaţi

Primăria Brașov
parc brasov

Autorităţile din Braşov şi instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei oraşului organizează, săptămâna aceasta, zeci de evenimente, una dintre principalele atracţii fiind tradiţionala paradă a Junilor. Seria de evenimente este completată de spectacole susţinute în Piaţa Sfatului de Holograf, Damian Drăghici, Vama, showuri de lasere şi artificii, spectacole folclorice, expoziţii, ateliere şi demonstraţii ale unor artişti care păstrează identitatea culturală a oraşului, potrivit news.ro.

Mii de turişti şi localnici sunt aşteptaţi să participe la zecile de evenimente pe care Braşovul le găzduieşte săptămâna aceasta. Una dintre atracţii este tradiţionala paradă a Junilor din Şcheii Braşovului care va avea loc duminică. În luna aprilie, municipiul Braşov a devenit membru al Asociaţiei ,,Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovul Vechi”.

„Mă bucur că, de la an la an, creştem parteneriatul între instituţii şi totodată legăturile dintre noi şi Asociaţia Junilor. De altfel, Primăria municipiului Braşov este, începând din acest an, membru în Asociaţie, fiind forma cea mai sănătoasă de a putea contribui şi a susţine evenimentele de peste an ale Junilor”, a declarat primarul oraşului, Allen Coliban, miercuri, într-o  conferinţă de presă

Pe perioada evenimentelor organizate de Juni vor exista restricţii, duminică, pe ruta pe care se va desfăşura parada. Primarul Allen Coliban a anunţat că vor fi suplimentate cursele mijloacelor de transport în comun.

Lista evenimentelor găzduite de Braşov în Săptămâna luminată este completată cu concerte, ateliere, demonstraţii expoziţii. În Piaţa Sfatului vor avea loc, în weekend, concerte susţinute de Holograf alături de Filarmonica Braşov, Damian Drăghici, Vama, spectacole folclorice, showuri de lasere şi artificii.

Evenimentele vor fi organizate în Piaţa Sfatului, Piaţa Unirii şi Cetăţuie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.