Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brașovul primește Re-start: 'Stop jafurilor și corupției'

RE:START ROMÂNIA
sigla Restart romania

"A venit momentul schimbării pe scena politică românească. Atât la nivel național cât și la nivel local, oamenii sunt dezamăgiți, sfidați și batjocoriți de sfidarea celor care le-au smuls, prin promisiuni neonorate, votul. Politicienii sunt aceiași, doar componența partidelor se schimbă, pentru că oportuniștii care, de 30 de ani, îi mint și dezamăgesc pe români, migrează de la o formațiune la alta, în încercarea de a se curăța de „păcatele trecutului”. S-au plimbat „toți peste tot”, dar nimic din ce au promis nu au realizat. Politicienii poartă după ei bagajul minciunilor și al promisiunilor în van, indiferent la ce formațiune migrează. Dezgustați, brașovenii, ca de altfel toți românii, sunt mereu puși să aleagă între aceiași actori, care le-au înșelat deja încrederea. Nu este de mirare că oamenii refuză să mai iasă la vot, sătui să aleagă, ca întotdeauna, răul cel mai mic.

Este clar AȘA NU SE MAI POATE! Este nevoie de o schimbare, UN NOU START.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

Este conjunctura în care Re-start România s-a născut, din nevoia unei alternative veritabile. Re-start România este formațiunea care și-a propus să înlocuiască actorii compromiși de pe scena politică, cu oamenii care au stat până acum de-o parte, cu cei dezamăgiți, mințiți, batjocoriți de sfidarea unui întreg sistem politic corupt. Re-start România îi îndeamnă pe brașoveni, ca de altfel pe toți românii, să renunțe la resemnare. Re-start România le cere oamenilor implicare, pentru că ei sunt cei care cunosc cel mai bine neajunsurile și problemele cu care societatea actuală se confruntă.

Re-start România și-a propus să folosească experiența celor care au învățat pe propria piele ce este rău pentru societate și care știu acum unde trebuie făcută schimbarea și îi invită să se implice activ.

Citește și: Klaus Iohannis a semnat! Pensiile au parte de noi modificări

„Noi, cei care am asistat pasivi la abuzurile și bătaia de joc a celor care au condus până acum Brașovul, sluțindu-l și izolându-l complet de restul țării, din punct de vedere economic, social și cultural este cazul să luam atitudine! Este momentul să oprim jafurile și abuzurile. 30 de ani de incompetență și distrugere ne-au ajuns. Este timpul să spunem STOP și să dăm Re-start România, Re-start Brașov. Ne iubim orașul, îl vrem înapoi. Avem dreptul să decidem ce facem cu Brașovul, care trebuie să devină din nou orașul brașovenilor. Faptul că brașovenii sunt alungați din propriul oraș este semnul că s-a depășit orice limită a suportabilității. Faptul că întreprinzătorii brașoveni sunt vânați și șantajați este un alt semn că trebuie să ieșim din această resemnare și pasivitate. Faptul că peisajul frumosului nostru oraș este sacrificat intereselor meschine de ordin economic și politic, este un alt semnal că, noi, toți cei care i-am lăsat pe politicienii corupți să-și facă de cap, trebuie să ne implicăm și să ne decidem soarta. Nu mai putem aștepta, pentru că nu mai avem de la cine să așteptăm. Ei nu au putut, nu-i nimic, vom putea noi”, a declarat președintele Re-start Brașov, Gabriel Florescu.

Președintele Re-start Brașov a mai adăugat că formațiunea pe care o conduce va lupta împotriva abuzurilor la care brașovenii sunt supuși. În acest sens Gabriel Florescu îi îndeamnă pe brașoveni să sesizeze abuzurile de care au cunoștință pe pagina de Facebook a organizației din Brașov: Re-start Brașov, „vom da publicității toate aceste abuzuri, cu riscul de a deranja ‘liniștea aranjată și plătită” a unora!”, a mai adăugat Gabriel Florescu, liderul Re-start Brașov" se arată în comunicatul Re-start Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.