Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Di Grassi, noul campion la Formula E

www.agerpres.ro

Brazilianul Lucas Di Grassi (Audi Sport Abt) a câștigat, duminică, a treia ediție a Campionatului FIA de Formula E, destinat mașinilor sută la sută electrice, cu ocazia ultimei curse a sezonului, disputată la Montreal, devansându-l pe campionul en titre, elvețianul Sebastian Buemi (Renault e.dams).

Fost pilot de Formula 1 în cadrul fostei echipe Virgin Racing, Di Grassi a câștigat la 32 de ani primul titlu din cariera sa de pilot, anunță Agerpres.

Citește și: Americanul John Isner a cucerit al patrulea său titlu la Atlanta

Di Grassi s-a clasat pe locul 7 la Montreal, în timp ce Buemi a fost doar al 11-lea, iar francezul Jean-Eric Vergne (Techeetah) a obținut prima sa victorie la această categorie.

Brazilianul Di Grassi, originar din Sao Paulo, este cel care a câștigat prima cursă din istoria Formulei E, în septembrie 2014 la Beijing.

În clasamentul final al Campionatului FIA de Formula E, după 12 curse, pe primul loc a încheiat Lucas Di Grassi, cu 181 puncte, urmat de Sebastien Buemi, 157 puncte, suedezul Felix Rosenqvist (Mahindra), 127 puncte, britanicul Sam Bird (DS Virgin Racing), 122 puncte, Jean-Eric Vergne (Techeetah), 117 puncte, etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.