Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Eder Militao a revenit după şapte luni în lotul echipei Real Madrid

x
fotbal minge

Fundaşul internaţional brazilian Eder Militano a revenit sâmbătă în lotul liderului din La Liga, Real Madrid, după şapte luni şi 18 zile de suferinţă, fiind convocat de antrenorul Carlo Ancelotti pentru meciul pe teren propriu cu Athletic Bilbao, programat duminică în cadrul etapei a 30-a a campionatului de fotbal al Spaniei, potrivit Agerpres.

Militao s-a accidentat chiar timpul partidei tur cu Athletic, disputat în august 2023 pe stadionul San Mames din Bilbao, fiind victima unei rupturi a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng.

"Este disponibil, se antrenează bine. Evident, nu este la 100%, pentru că nu a mai jucat, dar s-a refăcut foarte bine după accidentare", a declarat Ancelotti în cursul unei conferinţe de presă.

În ciuda absenţelor pe termen lung ale unor jucători de bază din defensiva sa - portarul Thibaut Courtois şi fundaşii David Alaba şi Eder Militano - Real Madrid are cea mai bună apărare din La Liga, cu doar 20 de goluri încasate în 29 de meciuri şi va încerca să păstreze acest bilanţ în jocul de pe Santiago Bernabeu cu Athletic Bilbao, ocupanta locului 4 în clasament.

Antrenorul lui Real Madrid nu putea va conta duminică pe francezul Eduardo Camavinga, accidentat în timpul recentei pauze internaţionale, şi nici pe brazilianul Vinicius Junior, suspendat, însă îl va avea din nou la dispoziţie pe englezul Jude Bellingham, absent la ultimele două meciuri ale madrilenilor după cartonaşul roşu primit în finalul duelului cu Valencia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.