Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Ronaldinho a împlinit astăzi 39 de ani: foștii săi colegi Dani Aleves și Adriano i-au transmis felicitări

www.fourfourtwo.com
Ronaldinho

Ziua de 21 martie este una importantă pentru fotbalul mondial. Jucătorul care a pictat cu mingea pe teren, Ronaldinho, a împlinit 39 de ani, ia foștii săi colegi, printre care brazilienii Dani Aleves și Adriano, i-au transmi felicitări prin intermediul conturilor de socializare, informează Mediafax.

Citește și: Victor Pițurcă nu se întoarce în Liga I: '99% nu mă mai întorc în fotbalul românesc. Nu mai are rost pentru că nu există profesionalism'

Ronaldinho și-a început cariera de fotbalist la echipa Gremio, din Brazilia, iar primul pas în Europa l-a făcut la campioana Franței, PSG, în 2001. La gruparea din Paris a evoluat timp de două sezoane, după care a semnat cu FC Barcelona, unde a jucat cinci ani, 207 partide, 94 de goluri și 71 de assist-uri. În 2008 a ajuns în Serie A, la AC Milan. Aceasta a fost ultima echipă la care a jucat Ronaldinho, după care el și-a mai continuat cariera la formațiile din Brazilia: Flamengo, Atletico Mineiro, Fluminense și în Mexic la Queretaro.

În urmă cu un an, Ronaldinho și-a agățat ghetele-n cui. Cu naționala Braziliei a câștigat Campionatul Mondial în 2002, iar în 2006 a ridicat Liga Campionilor cu FC Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.