Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brazilianul Sylvinho este noul selecţioner al Albaniei

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Brazilianul Sylvinho (48 de ani) este noul selecţioner al echipei naţionale a Albaniei, a anunţat luni Federaţia Albaneză de fotbal (FSHF) pe site-ul oficial.

Oficialii Federaţiei Albaneze au ajuns la un acord cu Sylvinho, care va semna un contract pe un şi jumătate, având ca obiectiv calificarea la Euro 2024. Pe site-ul oficial, FSHF a publicat un comunicat în care este specificat: „Singurul obiectiv al acordului este ca Albania să se califice pentru faza finală a Euro 2024. Partea financiară se va baza pe rezultate. Dacă obiectivul este atins, s-a convenit ca antrenorul şi staff-ul său să beneficieze de bonusuri semnificative”.

Sylvinho şi-a ales şi staff-ul tehnic, el va lucra cu argentinianul Pablo Zabaleta şi brazilianul Doriva, ambii foşti jucători internaţionali. Sylvinho şi staff-ul său vor semna contractul cu FSHF la Tirana, în ziua de 9 ianuarie, când va avea loc şi prezentarea oficială, scrie news.ro.

Sylvio Mendes Campos Junior, cunoscut sub numele Sylvinho, a evoluat în carieră la Corinthians, Arsenal, Celta Vigo, Barcelona şi Manchester City, iar ca antrenor a trecut pe la Olympique Lyon şi Corinthians Sao Paulo. El nu mai avea angajament din februarie 2022, când a fost demis de la Corinthians.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.