Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Braziliia, dublă deținătoare a titlului, nu va participa la Jocurile Olimpice: Eșec dureros în ultimul meci

Paris 2024

Selecționata Braziliei nu va participa la Jocurile Olimpice din 2024. Brazilienii au fost eliminați din turneul de calificare din zona Americii de Sud, după ce au pierdut duminică în fața Argentinei (0-1).Astfel, dubla campioană în exercițiu nu va avea ocazia de a completa o triplă istorică.

Brazilia avea nevoie doar de o remiză pentru a-și asigura locul la Paris, dar a cedat în fața Argentinei (0-1), duminică, într-un meci între echipe U-21, la Caracas. Luciano Gondou, bine servit de Valentin Barco, a fost cel care i-a adus în avantaj pe oamenii lui Javier Mascherano în minutul 78.

Argentinienii (5 puncte), câștigători în 2004 și 2008, termină pe locul al doilea în turneul de calificare la Jocurile Olimpice CONMEBOL și se califică pentru Paris 2024.

Brazilia rămâne pe locul 3, cu 3 puncte și nu-și vor apăra dublul titlu, după ce au câștigat trofeul la Rio în 2016 și la Tokyo în 2020.

În cursul serii, Paraguay (locul 1, 7 puncte) a trecut de Venezuela (2-0) și a obținut al doilea bilet pentru prestigioasa competiție din vară.

Cele două echipe se alătură astfel Franței, Statelor Unite, Republicii Dominicane, Spaniei, Israelului, Ucrainei, Marocului, Egiptului, Mali și Noii Zeelande printre cele deja calificate pentru Jocurile Olimpice din 2024.

Echipele olimpice pot fi alcătuite dor din jucători cu vârsta sub 23 de ani, cu excepția a trei jucători, care pot depăși acestă vârstă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.