Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BRD a dat-o afară pe directoarea care a făcut autodenunțul la Parchet pentru mituirea angajaților CNAS

brd.ro
brd

Adela Jansen va pleaca din funcția de director de Resurse Umane al BRD-Groupe Societe Generale, dar  va rămâne în consiliul de administrație al Camerei de Comerț Franceze. Contractul acesteia cu BRD încetează cu acordul părților.

Jansen s-a autodenunțat la Parchet General pentru cadouri oferite unor funcționari CNAS, inclusiv sume de bani pe carduri cadou nenominale, practici descoperite în departamentul său în urma unui control intern al băncii, care a sesizat autoritățile și a demarat verificări interne suplimentare.

Plecarea Adelei Jansen de la BRD s-a produs pe cale amiabilă.

Citește și: Curtea de Apel Târgu Mureş A ABROGAT reînfiinţarea Liceului Teologic Romano-Catolic

"Plecarea a fost una amiabilă, convenită cu conducerea băncii. După 16 ani în care am contribuit cu echipa mea la construirea unei organizații performante, am decis să mă dedic unui nou proiect pe care îl voi anunța la momentul potrivit. Rămân în contact cu BRD pentru proiectele în curs", a declarat, pentru Profit.ro, Adela Jansen.

Despărțirea amiabilă a fost confirmată de  François Bloch, Directorul General al BRD Groupe Société Générale.

„După mai bine de un deceniu și jumătate de implicare deplină și contribuție importantă la dezvoltarea BRD, atât din poziția de Secretar General, cât mai ales din cea de Director Executiv Resurse Umane, Adela Jansen a hotărât să aleagă un nou drum, urmând să se dedice unor noi provocări profesionale. Alături de o echipă de profesioniști motivați, Adela a îndeplinit un rol important în toate proiectele de transformare ale băncii, activitatea de resurse umane fiind unul dintre pilonii de dezvoltare ai Grupului BRD. Îi mulțumim Adelei pentru toată implicarea și devotamentul său arătat Grupului BRD și îi dorim succes în proiectele viitoare !”, a spus François Bloch, Directorul General al BRD Groupe Société Générale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.