Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BRD a implementat Google Pay

brd.ro
brd

Începând de astăzi, utilizatorii de carduri Mastercard și Maestro emise de BRD, care dețin dispozitive cu sistem de operare Android, au posibilitatea de a-și înrola instrumentele de plată în Google Pay prin aplicația de mobile banking YOU BRD, anunță banca.

Înrolarea se poate face și din setările Google Services ale dispozitivului cu sistem de operare Android compatibile cu acest serviciu, potrivit mediafax.ro.

”Adăugăm noi funcționalități în YOU în ritm rapid. Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri cu carduri Mastercard și Maestro flexibilitatea unei plăți sigure și rapide prin intermediul dispozitivelor cu sistem de operare Android. În a doua jumătate a acestui an estimăm că vom extinde această opțiune la întregul nostru portofoliu de carduri”, a declarat Radu Topliceanu, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităților de retail ale băncii.

Google Pay este un portofel digital și un sistem de plată online dezvoltat de Google pentru a face posibile achizițiile în aplicații și cumpărăturile online și fără contact direct de pe dispozitive compatibile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.