Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking! O mașină a Ambasadei Indiei, spulberată de tren în Brașov - GPS-ul autoturismului diplomaților nu a funcționat

breaking news ultima ora

Breaking! O mașină a Ambasadei Indiei, spulberată de tren în Brașov

O mașină a corpului diplomatic indian a fost lovită de trenul București - Brașov, în Timișul de Sus, județul Brașov. Nu au fost răniți, întrucât cele două persoane aflate în vehicul au ieșit la timp.

Incidentul în care a fost implicată o mașină a corpului diplomatic indian a avut loc în zona localității Timișul de Sus, din județul Brașov,

Mașina, care a vrut să traverseze calea ferată, a fost lovită de trenul București - Brașov.

Nu au fost persoane rănite, întrucât pasagerii au ieșit din mașină când au văzut trenul. Vehiculul a fost, însă, distrus în totalitate.

Ce spun polițiștii

„Un autoturism, care se afla în traversarea platformei feroviare a rămas suspendat, iar un vehicul feroviar, care circula pe relația București-Brașov, l-a surprins și accidentat. În urma impactului au rezultat doar avarii, nefiind înregistrate victime. La fața locului se afla direcționată o echipă de cercetare, formată din polițiști specializați, care efectuează cercetări în vederea lămuririi stării de fapt”, transmite Poliția Brașov, după accident.

Surse din anchetă arată că cel mai probabil GPS-ul mașinii nu a funcționat, pentru că vehiculul a încercat să treacă peste linia de cale ferată direct, nu pe la un punct de trecere de nivel.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.