Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking - Act terorist în Israel: Sunt cel puţin patru morţi în urma unui atac într-un mall | Video

CBN.com
israel politie accident

Cel puţin patru persoane au fost ucise, marţi după-amiază, într-un atac comis la un complex comercial din oraşul israelian Beersheba, iar autorităţile israeliene suspectează că ar putea fi vorba de un act terorist, anunță Mediafax.

Atacul a avut loc în curtea Centrului comercial BIG din Beersheba, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate israeliene citate de site-ul Ynetnews.com şi de cotidianul The Times of Israel.

Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul mai multe persoane, după care a coborât din maşină şi a început să atace trecătotorii cu un cuţit.

Eli Bin, directorul Serviciului israelian de urgenţă Magen David Adom, a declarat că bilanţul preliminar este de patru morţi. Alte persoane sunt spitalizate în urma atacului.

Autorităţile israeliene suspectează că este vorba de un act terorist. Autorul atacului a fost împuşcat de un şofer de autobuz. Este vorba de un cetăţean israelian din orăşelul Hura care tocmai a fost eliberat din închisoare după ce fusese condamnat pentru activităţi teroriste.

Conform unor surse, agresorul era simpatizant al organizaţiei fundamentaliste Jihadul Islamic, care a salutat comiterea atacului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.