Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING ALCHIMIE IMOBILIARĂ la Mioveni - Șeful poliției orașului AR fi DUBLAT suprafața unui teren prin descărcarea masivă de moloz în albia râului Micești

albia rau micesti

Șeful poliției orașului de la Mioveni, comisarul-șef de poliție Mihalcea Cristian pare că a descoperit rețeta succesului în sectorul imobiliar. Concret, potrivit informațiilor provenite de la un cititor al STIRIPESURSE, angajatul statului ar fi reușit dublarea suprafeței unui teren prin deversarea masivă de moloz în ceea ce pare a fi albia râului Micești.

Sursa citată oferă toate explicațiile pentru publicație precum și fotografii sugestive.

content-image

„La limita orașului Mioveni cu comuna Mărăcineni se află un teren pe care sunt amplasate două hale și o parcare de tiruri.

Acest teren este proprietatea șefului Poliției oraș Mioveni, comisar șef de poliție Mihalcea Cristian, care, prin influența dobândită de a lungul timpului în zonă , a reușit să-și mărească proprietatea respectivă, dar nu prin cumpararea altui teren ci prin acțiunea de ascensiune a altui teren care a luat naștere prin aducerea și descărcarea a peste o mie de rabe de balastru si moloz, direct in albia râului Micești , confluent cu râul Doamnei”, notează sursa citată n documentația transmisă redacției.

Întâmplător sau nu, mai scrie sursa, „acest moluz a fost încărcat și transportat de pe platforma SC Automobile Dacia SA , în urma unor demolări de la Secția Presaj, unde domnul comandant are mare trecere că..na.. doar a fost șeful poliției atâta timp”.

„Ce este clar este faptul ca prin intervenția lui Mihalcea la Uzina a adus pe acel teren peste 1000 de mașini de balastru si le-a vărsat în albia râului.

Totul a fost carat prin firma Cominco care a dărâmat niște hale de presa din uzină. Asta este o certitudine și ulterior cine întra pe fir poate verifica”, conchide sursa citată în informarea transmisă publicației.

content-image

Probleme de mediu

„Ce este însă curios de observat este faptul că a fost creat un teren de aproximativ 5000 mp în imediata vecinătate a proprietății lui Mihalcea, fiind grav afectată zonă de protecție a albiei râului Doamnei , așa cum se observa pe imaginile surprinse în zonă”, mai scrie sursa invocată pentru STIRIPESURSE.

Potrivit acestei surse „familia Mihalcea și-a creat un plus valoare la teren cu cel putin 150000 de euro , luând în calcul ca metrul pătrat în zonă este de 30 euro, sumă care reprezintă de fapt prejudiciul adus statului român întrucât acea zonă de protecție aparține Apelor Române”.

„Ar fi interesant de observat cum figurează la OCPI Argeș acest teren și în ce fel a fost realizat cadastru și obținută intabularea.

De asemenea am vrea cu toții să știm care este reacția reprezentanților de la Apele Române Argeș Vedea în urma deposedării proprietății și reacția Gărzii de Mediu Argeș prin depozitarea acestor deșeuri ce se pot observa în imagini”, mai scrie cititorul care a sesizat publicația.

Poziția comisarului-șef

Contactat de către publicație pentru a oferi lămuriri cu privire la fotografiile și informațiile furnizate comisarul șef Mihalcea a explicat în detaliu că terenul respectiv nu îi aparține de drept, că este un teren pe care se află localizată o afacerere veche, din anul 1995, a soției sale, vreme la care el nu era cu aceasta.

Mai precis, Mihalcea afirmă că informațiile ar reprezenta o formă de presiune asupra sa provenită din partea uno colegi, despre care afirmă, acesta pentru STIRIPESURSE nu ar fi mulțumiți de faptul că deși se află la vârsta pensionării a reușit să mai câștige un an de mandat la șefia poliției orașului Mioveni.

Legat de fotografii acesta explică pentru STIRIPESURSE că „DGA și Garda de Mediu” ar fi investigat pretinsa extindere artificială a platformei de teren și arată că nu există o obligație ca platforma betonată care se observă în fotografiile transmise de cititor să fie la fel de mare cât terenul în sine, acreditând ideea că suprafața care se vede în fotografii are toate actele de cadastru în regulă.

În altă ordine de idei, întrebat cine ar putea fi sursa concretă a acestei informații comisarul șef Mihalcea nu a dorit să ofere detalii.

Întrebat dacă a desfășurat vreo activitate de natură comercială sau dacă deține calitate de administrator la vreo societatea comercială acesta a negat reamintind că ar fi fost deja verificat de instituții de control ale statului român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.