Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Ambulanța INTERVINE la audierea suspecților în cazul fetei ucise și incendiate: Femeile reținute, suspecte de COVID

ultima ora

Cadrele medicale au intervenit, marți seara, la Parchetul Giurgiu pentru a acorda asistență medicală celor două femei, surori, audiate în cazul tinerei arse și incendiate în localitatea din Giurgiu, Ghimpați.

Potrivit primelor informații furnizate de România TV, femeile ar avea febră și au vărsat, motiv pentru care medicii le vor face și un test rapid pentru coronavirus. În funcție de rezultat se vor lua măsuri ulterioare.

Precizăm că marți seară, anchetatorii, polițiștii și procurorii care au lucrat în acest caz, au reținut 2 femei și un bărbat, suspecți în acest omor. După 24 de ore, timp în care vor fi audiați, aceștia ar putea ajunge în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Schimbare iminentă de trupe în PSD: Cel puțin 100 de deputați și 50 de senatori social-democrați nu sunt pe locuri eligibile pentru un nou mandat

Mihaela-Sabina Mircea a născut, în urmă, cu 8 ani, un băiețel cu handicap. S-a mutat alături de tatăl copilului, însă acesta nu a vrut să își recunoască fiul și a părăsit-o. Sabina a rămas, în continuare, în casa concubinului său, plecat la muncă în Anglia, alături de părinții acestuia.

Deși s-a spus că lucra ca barman într-un club din București, femeia incinerată era, de fapt, angajata unui salon de masaj erotic din zona Unirii din Capitală. Surse din cadrul familiei concubinului său spun că ea obișnuia să se întâlnească, în particular, cu unii dintre clienți, pentru a câștiga bani în plus, necesari pentru creșterea copilului.

Copilul ei ar fi trecut pe numele unui turc, care îi plătea și o alocație. Scopul: dobândirea cetățeniei române de către individ.

Procurorii spun că există suspiciuni că cel care a ucis-o, i-ar fi solicitat să întrețină activități sexuale orale cu el și s-ar fi urcat cu picioarele pe pieptul ei, rupându-i astfel o coastă. Anchetatorii au anunțat că atunci când va fi găsit, criminalul va fi pus sub acuzare pentru omor calificat și profanare de cadavre. De asemenea, ei au explicat că cercul de suspecți s-a restrâns mult în urma identificării victimei și audierilor ce au urmat după identificare.

Deși trupul era carbonizat în proporție de 90%, degetele de la o mână au rămas intacte, astfel că polițiștii criminaliști au putut să ridice amprente și astfel au găsit-o pe tânăra de 32 de ani în baza de date a Poliției, ei luându-i-se amprentele în urmă cu câțiva ani, când fusese acuzată de furt.

Tânăra a fost ucisă vineri noapte, 30 octombrie 2020, pe DN 6, pe marginea drumului, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.