Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Clotilde Armand anunță: Contestațiile PSD împotriva mea, respinse. Sunt oficial primarul Sectorului 1

Inquam Photos / George Calin
clotilde armand

Anunț de ultimă oră în scandalul săptămânii. Clotilde Armand anunță că Biroul Municipiului Bucureşti a respins cu 11 la 4 voturi contestațiile PSD împotriva ei: „de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”.

Clotilde Armand anunță pe Facebook că Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva sa, conform Mediafax.

Citește și: Un SINDICALIST din Educație îl ATACĂ pe Orban: Declarațiile privind eliminarea profesorilor care nu predau online din sistem sunt HAZARDATE

„Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, scrie sursa citată.

PSD a cerut reluarea votului în Sectorul 1, după ce imagini cu persoane care intră într-o cameră unde par să fie depozitate buletinele de vot au apărut în spațiul public.

Poliția București și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat și fac cercetări în două dosare penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.