Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Coaliția dă în clocot, Florin Cîțu lipsește de la ședința liberalilor

Facebook
Breaking News

Liberalii s-au reunit luni într-o ședință a Biroului Executiv, la ora 10, înainte de ședința coaliției, în care este de așteptat să fie discutate cele mai recente tensiuni dintre partenerii de guvernare. Premierul Florin Cîțu nu participă la această ședință, susțin surse politice pentru STIRIPESURSE.RO, în condițiile în care tot mai mulți liberali i-au cerut acestuia schimbarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Liberalii reclamă „gafele” lui Vlad Voiculescu și cer „măsuri”. Public, doar vicepreședintele PNL, Ben Oni Ardelean, a cerut demiterea ministrului.

De asemenea, liderii coaliției vor avea luni o primă întâlnire care are loc într-un context tensionat după ultimele declarații ale premierului Florin Cîțu la adresa ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a anunțat că și-a amânat vizita la Bruxelles pentru a participa la ședința coaliției.

Premierul Florin Cîțu a declarat duminică, și mai apoi a reluat într-o postare pe Facebook, că a cerut tuturor miniștrilor din Guvern „transparenţă, coerenţă, profesionalism”. Premierul s-a ferit să îl acuze direct pe ministrul Sănătății în legătură cu situația de la Spitalul Foișor, însă a transmis că „este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România”, dând de înțeles că așteaptă demisii de onoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.