Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliția, pe un butoi cu pulbere! Rareș Bogdan tună și fulgeră după scandalul de la Foișor: 'Doamna Moldovan să vorbească mai puțin'

rareș bogdan

Tensiuni uriașe în coaliție după scandalul de la Spitalul Foișor! Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni că așteaptă explicații de la cei care trebuiau să gestioneze situația de vineri. El a spus că și-a anulat plecarea la Bruxelles pentru a participa la BEx și la ședința coaliției.

„Vom afla astăzi de la managerul Stoica la ministrul Voiculescu, de la dna Moldovan, care poate vorbește mai puțin și se ocupă mai mult de minister și nu de spațiul public, că nu e treaba dânsei să dea declarații, e treaba liderilor politici și a purtătorilor de cuvânt, de la dl Arafat, care are experiență de 17 ani în administrarea medicinei de urgență și IGSU și putea să prevadă situația care a apărut la Foișor, de la Nicușor Dan, care trebuie să știm ce a corespondat cu managerul Stoica, începând de pe 2 aprilie, de la dl Stoica, care este un excepțional medic, dar să înțeleagă că nu este managerul unui spital privat și este managerul unui spital public. Vom vedea ce s-a întâmplat. De asta mi-am amânat plecarea la Bruxelles (...) pentru a participa atât la BEX, cât și la (c.n. ședința) coaliției”, a spus Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.