Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA nu o lasă din GHEARE pe Elena Udrea după ce a BLESTEMAT în DIRECT judecătoarea ce a condamnat-o - ICCJ a stabilit termenul pentru contestația DNA

inquamphotos.com / Octav Ganea
udrea iccj

Instanța supremă a stabilit pentru 11 martie termenul de judecare a contestației anchetatorilor DNA împotriva deciziei CAB prin care s-a respins propunerea acestora de luare a măsurii controlului judiciar față de fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

Procurorii DNA au contestat decizia Curții de Apel București prin care instanța a respins cererea acestora de luare a măsurii controlului judiciar față de Elena Udrea, după derapajul acesteia, acela de a blestema în direct judecătoarea care a stabilit o condamnare de opt ani de închisoare cu executare în dosarul campaniei prezidențiale din 2009 pe numele fostului demnitar de la Dezvoltare.

Concret, aceștia își mențin părerea că fostul ministru ar trebuie supus unor obligații care pe parcursul judecării apelului să confere siguranță procesului.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

Una dintre obligațiile la care ar putea fi supusă Elena Udrea în eventualitatea admiterii cererii DNA ar fi aceea ca aceasta să nu mai vorbească despre dosarul penal în spațiul public, respectiv în mass media.

Blesteme de demnitar

Elena Udrea a intervenit imediat după aflarea veștii condamnării sale, în direct la Antena 3, unde a declarat că a fost șocată de decizia magistraților de astăzi de a o condamna la opt ani de închisoare. Vizibil deranjată de decizia judecătoarei, ea a avut un derapaj de limbaj la adresa acesteia, blestemând-o în direct.

„Această femeie (.n.r. se referă la judecător) a ținut să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații din acest dosar. Nu pot să cred că are ceva personal pe mine. O blestem să simtă copiii ei ce simt copiii mei”, a spus atunci Elena Udrea.

Citește și: Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

„Am omorât pe cineva? Cum să dai opt ani pentru așa ceva? (...) E o aberație ce s-a întâmplat astăzi”, a mai spus la acea vreme Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.