Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, prima reacție după ce a fost condamnată la 8 ani: 'A fost un șoc pentru mine'

elena udrea

Elena Udrea a fost condamnată, marți, la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul privind campania din 2009. Ea a spus la Antena 3 că sentința a fost un „șoc”.

„M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat și că poți să te aperi, poți să aduci probe că acuzațiile procurorilor, dnei Kovesi, sunt nelegale, nedovedite. Am probat în acest dosar absolut...Nu știu ce să mai fac. Am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce să demonstrez că acuzațiile aduse erau rupte de realitate”, a spus Udrea, precizând că sentința a reprezentat un „șoc” pentru ea.

„Am sperat că voi avea parte de o judecată corectă. (...) Era suficient să mă condamne pe o singură acuzație. De ce trebuia să mă condamne pe toate?”, a mai spus Elena Udrea.

Avocatul Elenei Udrea a EXPLODAT după sentință: E absurdă și ieșită din limitele legii

Udrea a afirmat că deși instanța recunoaște că nu există text de lege care să o incrimineze, judecătoarea a condamnat-o în baza unor discuții despre raportul Greco.

Ea a mai spus că nu va mai pleca din țară și speră că la apel i se va da dreptate, deși este convinsă că este, în continuare, o miză.

Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, iar fiica președintelui Traian Băsescu, Ioana, la 5 ani de închisoare, în primă instanță, în dosarul privind campania electorală din 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.