Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING | Încă doi oameni sunt suspecți că au varianta Omicron: au fost plasați în carantină (UPDATE)

breaking news ultima ora

UPDATE: Precizările Grupului de Comunicare Strategică: „Referitor la persoanele repatraite din Africa de Sud, precizam faptul ca în urma testelor efectuate, 3 persoane ( 2 la aeroportul din București și 1 la Baia Mare) au fost depistate ca fiind pozitive cu virusul SARS-CoV-2. Precizam ca testele au fost efectuate la cele doua aeroporturi( București și Baia Mare) la momentul aterizării,persoanele au fost introduse în locațiile de carantină, iar rezultatele au venit astăzi, 1 decembrie 2021. Niciuna dintre cele 3 persoane nu are simptome ,dar toți trei pacienții sunt sub observație medicală. Probele au fost trimise la laboratoare de specialitate pentru secventiere și va vom comunica rezultatele, în privința tulpinilor rezultate.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un jucător de la CSM Știința Baia Mare, repatriat marți din Africa de Sud, a fost confirmat cu Covid-19. El urmează să afle în zilele următoare dacă are varianta Omicron (mai multe aici).

Autoritățile anunță, din păcate, încă două persoane infectate cu Covid-19 din grupul sportivului, persoane carantinate la domiciliu. Cele două persoane sunt din Vaslui și Brașov.

„Este vorba de două persoane care au fost ieri depistate pozitiv. Acestea se află în carantină, de asemenea. Pentru aceste persoane au fost efectuate anchetele epidemiologice în vederea stabilirii contactilor direcți”, au declarat reprezentanți guvernamentali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.