Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING DSP București anunță MODIFICAREA modului de emitere a deciziilor de carantinare

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Emiterea deciziilor de carantinare sau izolare se va face, începând cu data de 15 decembrie, direct din aplicaţia Coronaforms, după întocmirea anchetei epidemiologice, anunţă Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, conform Agerpres.

Citește și: Premierul interimar Nicolae Ciucă, primul ANUNȚ în ședința de Guvern: Cu această ocazie infimăm și fake news-urile

"Din 15.12.2020, pentru emiterea deciziilor de carantinare/izolare nu mai este necesară încărcarea documentelor în platforma DSPMB www.decizii.dspb.ro, aceasta devenind nefuncţională. Începând cu data de 15.12.2020, emiterea deciziilor de caratinare/izolare se va face direct din aplicaţia CORONAFORMS, după întocmirea anchetei epidemiologice de către personalul DSPMB. Deciziile emise în acest fel se vor comunica persoanelor pe adresele de email indicate în cadrul anchetei epidemiologice", afirmă sursa citată.

DSP Bucureşti solicită ca după data de 15 decembrie să nu mai fie trimise solicitări de emitere de decizii de carantină şi izolare la adresele de e-mail ale DSPMB, întrucât acestea "nu vor fi luate în considerare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.