Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Ex-director TAROM afirmă că ministrul Transporturilor i-a cerut să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură împotriva PSD

TAROM
TAROM ATR

Fostul director al companiei TAROM, Mădălina Mezei, demisă din funcție marți, a declarat joi pentru ziuanews.ro ca in ziua motiunii de cenzura ministrul Transporturilor, Razvan Cuc (PSD), i-a cerut sa retina la sol aeronavele: „Da, pot sa confirm ca Razvan Cuc mi-a cerut sa retin la sol aeronavele. I-am spus ca nu se poate, ca nu exista niciun motiv si ca ar fi vorba despre un abuz. In plus, compania TAROM nu poate fi implicata in asa ceva, in chestiuni politice. Cand am fost adusa la TAROM am specificat clar ca nu fac niciun fel de politica, doar sa-mi respect sarcinile profesionale si sa eficientizez societatea, ceea ce am si facut. Ministrul Cuc a invocat tot felul de argumente ca sa fac acest lucru, nu am vrut. Mai mult ca sigur acest refuz a fost motivul destituirii mele”. Răzvan Cuc neagă tot.

Reamintim ca premierul desemnat, Ludovic Orban (PNL), a zis miercuri seara la TVR 1 ca in Tarom se vorbeste de faptul ca mentinerea la sol a avioanelor ar fi fost menita sa-i impiedice parlamentari sa ajunga la votul motiunii de cenzura si astfel sa nu pice Guvernul VIorica Dancila.

Vezi si: VIDEO Klaus Iohannis, la Bruxelles: Voi cere respingerea comisarului european propus de PSD și să se aștepte propunerea viitorului guvern .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.