Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Fostul ministru Daniel Chiţoiu, AUDIAT la Parchetul Tribunalului Argeş în legătură cu accidentul în care au MURIT doi oameni

Antena 3
chitoiu

Fostul ministru Daniel Chiţoiu, lider ALDE, se află la Parchetul Tribunalului Argeş pentru a fi audiat în legătură cu accidentul în care a fost implicat şi care s-a soldat cu decesul a două persoane.

Daniel Chiţoiu a refuzat să facă declaraţii la sosire, conform News.ro. "Nu pot să dau declarții acum. Colaboram cu presa, dar trebuie îndeplinite procedurile”, a spus Chițoiu.

Citește și: SURSE Gheorghe Dincă pregătește BOMBA pentru audierile DIICOT: pe cine va da vina pentru moartea Luizei Melencu

Maşina condusă de Daniel Chiţoiu a fost implicată într-un accident în 26 decembrie, anul trecut, în apropierea localităţii Zamfireşti, jud. Argeş, accidentul soldându-se ca moartea a doi soţi şi cu rănirea altei persoane.

Şi fostul ministru a fost internat în spital, deşi imediat după accident a fost fotografiat mergând alături de poliţist, fără a părea să aibă o problemă medicală. Internarea în spital este şi motivul pentru care audierea sa a fost amânată, aceasta fiind prima dată când apare în faţa anchetatorilor.

În acest dosar se face cercetări vizând infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Iniţial, dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, însă ulterior a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, având în vedere ”intensa reflectare în mass-media de la nivel naţional şi local, ca urmare a consecinţelor grave ale accidentului rutier cercetat – două persoane decedate şi două cu vătămări corporale şi a calităţii de membru în organele de conducere ale unei formaţiuni politice a unuia din conducătorii auto implicaţi în accident”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.