Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking | Fostul președinte Igor Dodon, plasat în arest la domiciliu

captura Facebook
Igor Dodon

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus aplicarea în privința lui Igor Dodon a măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu pentru 30 de zile. Hotărârea a fost pronunțată cu puțin timp în urmă de magistrați, potrivit deschide.md.

Cumnatul lui Igor Dodon, Petru Merineanu, a primit mandat de arest pentru 30 de zile în penitenciarul nr.13. Anunțul a fost făcut de către procurorul din cadrul Procuraturii Anticorupție, Pentru Iarmaliuc.

Amintim că, în dimineața zilei de 24 mai, procurorii Anticorupție, în comun cu ofițerii SIS și CNA, au efectuat percheziții la mai multe adrese legate de Igor Dodon, bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

Ulterior, președintele de onoare al PSRM și fostul președinte al R.Moldova a fost reținut pentru 72 de ore, fiind escortat la izolatorul Direcției de Poliție a mun.Chișinău.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a fostului președinte. După decizia instanței, parchetul a anunțat că va depune recurs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.