Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Frații Tate, arestați la cererea autorităților din Marea Britanie

BBC
Frații Tate

Frații Tate au fost arestați de autoritățile din România, pe teritoriul țării noastre, la cerea autorităților din Marea Britanie.

Frații Tate au fost arestați marți dimineața de autoritățile din țara noastră. Se pare că noile acuzații vin într-un dosar din Marea Britanie și ar fi vorba de fapte de natura sexuală, conform informațiilor pe surse citate de Realitatea PLUS.

Frații Tate nu se află la primele probleme de acest tip, ei au mai fost arestați în România.

Fratele Tate, Andrew și Tristan, sunt figuri controversate, cunoscute pentru stilul lor de viață extravagant și pentru aparițiile frecvente în media socială. În decembrie 2022, au fost arestați în România sub acuzația de trafic de persoane, formare a unui grup infracțional organizat și viol. Autoritățile române au susținut că frații Tate ar fi recrutat femei sub pretextul unor relații de iubire, pentru a le exploata sexual și a le obliga să producă conținut pornografic.

Cazul a atras atenția internațională, având în vedere notorietatea lor online și discursurile controversate pe care le promovează. În timp ce Andrew Tate se descrie adesea ca fiind un antreprenor de succes și un "guru" al dezvoltării personale, criticii îl acuză că promovează misoginismul și manipularea.

Andrew Tate a dezvăluit motivul pentru care s-a ascuns în România

Pe 31 martie 2023, Andrew Tate a fost eliberat și plasat în arest la domiciliu, după ce a petrecut 92 de zile în închisoare, iar la începutul lunii august, instanța a decis ca acesta să fie cercetat în libertate, sub control judiciar. Prin impunerea controlului judiciar, procurorii au încercat să împiedice o eventuală fugă în străinătate.

Andrew Tate a putut să iasă din raza Capitalei și a județului Ilfov, dar nu și de pe teritoriul României. Mai ales că acesta ar avea conturi bancare în 19 țări și nu mai puțin de 5 pașapoarte. Andrew Tate a mărturisit de mai multe ori că îi place România și are încredere în sistemul judiciar din țară. Invitat la emisiunea „40 de întrebări”, Denise Rifai a vrut să afle dacă Andrew Tate se simte în siguranță în România, având în vedere că acesta a petrecut 92 de zile în închisoare.

„România e o țară sigură”

''Foarte bună întrebare. Da, mă simt în siguranță în România din punct de vedere al societății. Cred că societatea este una sigură, românii sunt un popor frumos. Îl poți simți pe Dumnezeu aici. Cinstit, în privința legii, nu mă simt însă în siguranță. Cred că procedura care mi-a fost aplicată e una nedreaptă. Nu înțeleg de ce mi-a fost aplicată, nu are nimeni de câștigat. Cele două presupuse victime din cazul meu spun că, de fapt, nu sunt victime. DIICOT pică rău, România pică rău. Cu siguranță au încercat să prindă un pește mare. Procurorul a fost disperat să mă bage după gratii, pentru că sunt faimos, nu pentru că aș fi făcut ceva greșit. Ca să fiu sincer, personal sunt dezamăgit. Pentru că am încercat din răsputeri să pun România într-o lumină pozitivă și să spun lumii întregi lucruri bune despre România, țara neavând o reputație bună. Am spus mereu numai lucruri bune despre această țară. Și acum, ca un procuror să apară încercând să prindă peștele cel mare și să mă bage la închisoare fără motiv, nu pentru că aș fi făcut ceva greșit, ci doar pentru că sunt faimos, asta face România să pice rău, DIICOT să pice rău. Nu sunt victime în acest caz, nimeni nu a fost salvat în vreun fel. E pur și simplu o imagine negativă pentru toată lumea. Am spus mereu numai lucruri bune despre această țară. Și acum, ca un procuror să apară încercând să prindă peștele cel mare și să mă bage la închisoare fără motiv, nu pentru că aș fi făcut ceva greșit, ci doar pentru că sunt faimos, asta face România să pice rău, DIICOT să pice rău. Nu sunt victime în acest caz, nimeni nu a fost salvat în vreun fel. E pur și simplu o imagine negativă pentru toată lumea. Românii mă respectă, mă iubesc și toți cei cu care mă întâlnesc își cer scuze și știu că n-am făcut nimic greșit. Deci mă simt în siguranță în România, da, e o țară sigură. E unul dintre motivele pentru care am ales să mă mut aici, sunt oameni frumoși. Cred doar că e o rușine ca un procuror cu o sete ridicolă pentru celebritate, să poată dăuna reputației unei țări atât de mult'', a declarat Andrew Tate în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.