Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Gheorghe Nichita, fostul primar al Iașiului, CONDAMNAT la cinci ani și două luni de închisoare în dosarul amanta

nichita

Fostul primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Iaşi, în primă instanţă, la cinci ani şi două luni de închisoare. Nichita a fost acuzat de DNA că s-a folosit de poliţia locală pentru a-şi urmări amanta prin oraş.

La mai puţin de două luni de când a fost condamnat definitiv şi încarcerat în Penitenciarul Iaşi, Gheorghe Nichita, fostul primar al Iaşului, primeşte o a doua condamnare, de această dată în primă instanţă, conform Mediafax.

 

Citește și: Date de ULTIMĂ ORĂ de la BEC - Primăria Capitalei: Nicușor Dan - 42,78%, Gabriela Firea - 37,99%

 

Magistraţii Tribunalului Iaşi au decis marţi condamnarea lui Nichita la 5 ani şi două luni.

Nichita a fost acuzat de procurorii DNA de instigare la folosirea în orice mod, direct sau indirect de informaţii ce nu erau destinate publicităţii, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice şi instigare la abuz în serviciu.

Mai mult decât atât, magistraţii i-au interzis să ocupe funcţia de primar.

În 2016, Liviu Hliboceanu, şi el condamnat marţi, era şef al Poliţiei Locale. Acesta a fost pedepsit pentru folosirea în orice mod, direct sau indirect de informaţii ce nu sunt date publicităţii, abuz în serviciu. Şi Hliboceanu a primit o interdicţie, cea de a fi poliţist local.

Mai exact, cei doi au fost condamanţi pentru că s-au folosit de poliţiştii locali pentru a o urmări pe fosta amantă a lui Nichita, Adina Samson. Decizia nu este definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.