Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING: Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din PE, cere EXCLUDEREA 'cât mai curând' a partidului lui Tăriceanu

express.co.uk
Guy Verhofstadt

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, afirmă că, din păcate, situaţia din România continuă să regreseze şi spune că aşteaptă ca ALDE Europa să excludă partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, „cât mai curând posibil”, transmite news.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce boli poate ascunde o banală durere de cap. SEMNE că trebuie să mergi IMEDIAT la medic

„Din păcate, situaţia din România continuă să regreseze. Grupul ALDE a decis la începutul lunii aprilie să excludă ALDE România. Ne aşteptăm ca partidul ALDE să urmeze această decizie şi să îl excludă în mod oficial din mişcarea noastră, cât mai curând posibil”, a scris Verhofstadt pe contul său de Twitter.

Modificările Codului Penal şi Codului de procedură penală au fost adoptate miercuri de Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională.

Proiectul de modificare a Codului de Procedură Penală a fost adoptat cu 181 de voturi "pentru” şi 83 "împotrivă”, iar cel de modificare a Codui Penal a fost adoptat cu 180 de voturi "pentru" şi 81 "împotrivă".

Ambele proiecte au fost dezbătute în procedură de urgenţă, dat fiind că ordonanţele de urgenţă care ar fi trebuit să pună în acord codurile cu deciziile Curţii Constituţionale nu au fost emise, în pofida anunţului în acest sens făcut de ministrul Justţiei Tudorel Toader, fapt care a provocat nemulţumiri în PSD.

”Nu s-a adus nicio modificare, nici măcar o virgulă deasupra deciziilor Curţii Constituţionale”, a spus, miercuri, după adoptarea proiectelor, liderul PSD, Liviu Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Ce boli sunt provocate de dinții prost îngrijiți .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.