Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking: Magistrații din Brașov l-au eliberat pe omul de afaceri Călin Donca - E cercetat pentru grup infracțional organizat

evz.ro
Calin-Donca

Cadou frumos primit de sărbători de omul de afaceri Călin Donca. Magistrații din Sibiu au decis să îl elibereze din închisoare. Cercetările pentru constituirea de grup infracțional organizat, delapidare și evaziune fiscală vor fi continuate, însă Donca va sta în arest la domiciliu.

Magistrații Tribunalului Brașov au dat următoarea soluție:

„Respinge propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpaţii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. baza art 242 al 2 C.pr.pen dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatilor : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămănerii definitive a prezentei încheieri.

Obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin ca pe durata acestei măsuri să nu părăsească imobilul în care locuieşte, fără permisiunea instanţei în faţa căreia se află cauza, cu excepţia situaţiilor în care trebuie să se prezinte în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.