Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Nicușor Dan NU e de ACORD cu relaxarea restricțiilor din Capitală

Facebook/Nicușor Dan
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că o eventuală relaxare a restricțiilor în București va fi analizată de comitetul municipal pentru situații de urgență: „Să mai așteptăm câteva zile, ca să vedem că această situație se stabilizează”, conform Ag

Nicușor Dan atrage atenția că trebuie să mai așteptăm câteva zile până la o eventuală relaxare a restricțiilor în București, pe fondul pandemiei Covid-19, după ce Capitala a scăzut miercuri sub nivelul de trei cazuri la mia de locuitori, conform Mediafax.

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu îl NIMICEȘTE pe Vlad Voiculescu: S-a COCOȚAT pe cadavre și suferință. Traficul de medicamente e o infracțiune

„În primul rând, trebuie să salutăm această scădere, sunt niște cifre pe care mă uit în fiecare dimineață, suntem la sub 3, am fost la 7 în urmă cu o lună și jumătate. Vă spun sincer că la începutul mandatului am fost extrem-extrem de îngrijorat. Când am început mandatul la sfârșit de octombrie, eram pe o pantă ascendentă și chiar mi-a fost frică de unde am putea să ajungem. Purtarea măștii și atitudinea bucureștenilor ne-au ajutat să ajungem aici. O să fie o discuție în comitetul municipal pe situația asta și o să vedeți decizia pe care o să o luăm. Să mai așteptăm câteva zile, ca să vedem că această situație se stabilizează. Așa, pe cifre, am fost la 1.000 pe zi, am fost la 2.000 pe zi și acum pare că suntem undeva la 200-300-400 pe zi”, spune la RFI primarul general al Capitalei.

Întrebat dacă nu e totuși ciudat că s-a trecut brusc de la peste 1.000 de infectări pe zi la circa 200, primarul Capitalei a răspuns: „Nu, nu, nu, au fost niște anomalii, date de faptul că nu s-a lucrat câteva zile de Crăciun și nu s-a lucrat câteva zile de Revelion, adică s-a lucrat la capacități mai mici, dar statistic, scăderea se vede”.

Nicușor Dan spune că se va vaccina anti-Covid-19: „Sigur, când o să-mi vină rândul, mă vaccinez, da”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.