Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - O școală din București a fost închisă: 4 elevi au coronavirus

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Școala Gimnazială nr. 129 din sectorul 4 al Capitalei a fost trecută în scenariul roșu, cu participarea exclusiv online la cursuri, după ce patru elevi au fost depistați cu Covid-19. La alte două școli din sectorul 4 au fost înregistrate cazuri de profesori infectați.

Citește și: HARTA primarilor municipiilor reşedinţă de judeţ - PNL obţine cele mai multe mandate, în ciuda loviturilor date de USR

Patru elevi de la Școala Gimnazială nr. 129 au fost depistați, marți, cu Covid-19. La recomandarea DSP București, școala a fost trecută în scenariul roșu, iar întreaga activitate didactică s-a mutat exclusiv în sistem online pentru următoarele 14 zile.

Potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 4, a fost dispusă dezinfecția întregii clădiri.

„Măsuri similare, de dezinfecție a spațiilor de învățământ, au fost luate și la Școala Gimnazială nr. 108 și la Liceul de Coregrafie Floria Capsali, acolo unde, tot în cursul zilei de astăzi, câte un cadru didactic de la fiecare unitate școlară a primit confirmarea infectării cu coronavirus. În aceste două cazuri, Direcția de Sănatate Publică București urmează să efectueze ancheta epidemiologică pentru stabilirea măsurilor ulterioare”, se arată în comunicat.

Conform acestuia, în funcție de rezultatele anchetei epidemiologice, autoritățile locale vor asigura și testarea tuturor cadrelor didactice de la școlile menționate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.