Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING PNL ACUZĂ că la mai multe secții de vot din Capitală s-a SEMNAT procesele verbale în alb

pnl.ro
pnl sigla

În mai multe secții din București au fost semnate procese verbale în alb, înainte de închiderea votării și de numărarea voturilor, susțin reprezentanții PNL. Aceștia atrag atenția că acest lucru este ilegal și susțin că poliția s-a deplasat deja la trei astfel de secții.

PNL filiala Sector 5 atrage atenția tuturor reprezentanților din secțiile de votare că este ilegală semnarea proceselor verbale în alb înainte de închiderea votării și de numărarea tuturor voturilor, conform Mediafax.

Citește și: Klaus Iohannis a fost la VOT: operatoarea l-a PUS SĂ ÎȘI DEA masca jos

„Până la ora 12:30 au fost identificate trei secții de votare în București unde procesele verbale au fost semnate în alb, deși legea prevede în mod special ca această practică este interzisă, iar toți reprezentanții partidelor au primit instrucțiuni în acest sens. Potrivit informațiilor centralizate la acest moment, astfel de situații se regăsesc la secția de votare 961 (liceul Ion Barbu), la secția de votare 1.003 (școala generală 126) și la secția de votare 869 (școala generală 188). La toate aceste secții poliția s-a deplasat și a încheiat procese verbale de costatare a faptelor”, se arată în comunicat.

De asemenea, reprezentanții PNL susțin că, potrivit unor informații de ultimă oră, și la secțiile de votare 1.006 și 1.008 procesele verbale au fost semnate în alb de către o parte a reprezentanților partidelor.

„PNL solicită reprezentanților din secțiile de votare ai tuturor partidelor să renunțe la astfel de practici ilegale, care le-ar putea crea neplăceri ulterioare, inclusiv în ceea ce privește drepturile bănești cuvenite pentru munca depusă în secțiile de vot”, se mai arată în comunicat.

PNL susține că vor fi sesizate organele de cercetare penală cu privire la aceste cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.