Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Primele date de tip EXIT-POLL, ora 11.30: Scor mai strâns decât se preconiza (surse)

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri vot

Primele date de tip exit-poll disponibile la partide arată că pentru votul de dimineaţă, până la ora 11.30, scorul este unul mai strâns decât se anticipa.

Astfel, potrivit surselor politice, Klaus Iohannis are 57% din opţiunile electoratului, iar Viorica Dăncilă 43%.

Pe baza precedentelor alegeri, se poate spune că electoratul PSD este unul mai matinal, în vreme ce electoratul aşa-zis de dreapta se mobilizează la vot în a doua parte a zilei. STIRIPESURSE.RO vă va ţine la curent pe tot parcursul zilei, cu datele existente la partide referitoare la evoluţia opţiunilor în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

La fel ca în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS şi Avangarde realizează sondaj de tip exit-poll şi în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. La ora 21.00, sondajul exit-poll va fi prezentat de STIRIPESURSE.RO.

Exit-poll-ul CURS-Avangarde va fi realizat cu peste 20.000 de interviuri față în față, în peste 400 de secții, iar pentru asta vor fi peste 500 de operatori în teren, cărora li se adaugă cei din staff-ul tehnic și operatorii call-center.

Rezultatele parțiale oferite la ora 21.00, valabile pentru ora 19.30, și rezultatele finale de la ora 23.00, valabile pentru ora 21.00, nu vor cuprinde și voturile venite din diaspora. Aceste voturi pot schimba sensibil procentele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.