Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - PSD anunță că legea carantinării va fi votată în cursul zilei în Camera Deputaților

psd

PSD a transmis miercuri că legea carantinării și izolării, aflată în Camera Deputaților, va fi votată astăzi. La ora transmiterii acestei știri, în Comisia Juridică a Camerei Deputaților au loc dezbateri cu ONG-urile pe tema proiectului guvernamental. Nu este încă foarte clar dacă va fi un vot doar în Comisia Juridică și mâine în ședința de plen, sau se va organiza chiar azi o ședință de plen. Social-democrații au spus că proiectul conține numeroase probleme și va fi adoptat cu modificări în Parlament. Senatul este cameră decizională.

Citește și: Nelu Tătaru, după RECORDUL de cazuri noi în România: Vom propune carantinarea anumitor zone! .

„Orban și PNL s-au scufundat în mocirla propriei incompetențe! Reparăm legea carantinării și o votăm azi, fiindcă guvernarea liberală de leneși este depășită de situație. Orban și PNL s-au scufundat în mocirla propriei incompetențe!

Împreună cu societatea civilă, PSD va îndrepta aberațiile din legea carantinării, construită din nou haotic de Guvernul PNL. Orban și Tătaru au stat degeaba două săptămâni după decizia CCR, deși știau că deciziile lor ilegale privind carantina și izolarea vor avea efecte dramatice. Numărul-record de infectări de astăzi este efectul iresponsabilității lor. Iar modul aberant în care au construit noua lege duce la aceeași situație: actul poate cădea din nou la Curte dacă este contestat!

De aceea, PSD lucrează azi în Parlament, alături de principalele ONG-uri, să adopte, în regim de urgență o formă coerentă și constituțională a legii. Altfel, România va trăi la nesfârșit “Ziua Cârtiței”, în care o guvernare incompetentă repetă la nesfârșit aceleași greșeli”, a transmis PSD pe pagina de Facebook a formațiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.