Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Riscurile la care e expus Salam după `escapada amoroasă` de la Grand Hotel - Dacă expertiza este concludentă riscă între 6 luni și 5 ani de închisoare

florin salam

Surse judiciare afirmă pentru autorul acestui material că se fac audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în cazul în care o persoană de sex feminin acuză că ar fi fost lovită de manelistul Florin Salam.

Sursele arătate precizează că ar fi vorba de persoane care au fost în preajma evenimentului cercetat acum de anchetatori, fără a preciza natura acestora. Este foarte probabil să fie vorba despre angajați ai hotelului dar și alte persoane.

Aceleași surse afirmă că cercetarea în dosar se face la acest moment pentru infracțiunea de la articolul 193 alineatul 1.

Concret, „lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, se arată la acest alineat.

Cu toate acestea, dezvăluie sursele autorului, dacă expertiza medico-legală a femeii este concludentă în sensul gravității loviturilor, agresorul acesteia riscă să fie cercetat pentru fapta de la alineatul 2 al aceluiași articol.

„Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”.

Potrivit articolului în baza căruia a fost declanșat acest dosar penal ce l-ar putea viza pe Florin Salam,  „acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate”.

Cântărețul de manele ar fi vizat de o anchetă penală aflată în faza de cercetare penală „in rem„, doar cu privire la faptă, după ce o femeie ar fi acuzat că ar fi fost lovită de acesta într-o cameră de hotel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.