Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Stelian Bujduveanu (PNL) și Horia Tomescu (USR PLUS), NOII viceprimari ai Capitalei

breaking news stiripesurse.ro

Stelian Bujduveanu (PNL) și Horia Tomescu (USR PLUS) au fost aleși, luni, ca viceprimari ai Capitalei în ședința CGMB. Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a fost susținut pentru a prelua această funcție din partea USR PLUS, dar s-a retras pentru a face parte din guvernul Cîțu, conform Mediafax.

Citește și: Poliția din Timișoara, LIPSITĂ de CONTROL în fața MIGRANȚILOR: SUTE dintre ei au cuclușuri iLEGALE în centrul Timișoarei

„Sunt foarte onorat că, începând de azi, voi îndeplini funcția de viceprimar al Capitalei, urmând să gestionez domenii esențiale pentru dezvoltarea Bucureștiului precum: transporturile, infrastructura, relația cu mediul de afaceri și patrimoniul. Dar, ca mai tot ce se întâmplă în București la ora actuală, toate aceste capitole au mare nevoie de un plan inteligent și pragmatic pentru a fi aduse pe linia de plutire. Și fără îndoială, voi face echipă cu Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, și cu colegii mei din Consiliu, pentru a gestiona toate aceste domenii în folosul bucureștenilor. Avem 4 ani fără alegeri, avem o majoritate solidă de centru-dreapta în CGMB și sper că vom avea maturitatea și seriozitatea de a nu ne angrena în lupte de imagine, electorale, populiste. Fiecare zi din următorii 4 ani trebuie folosită în interesul bucureștenilor”, a declarat Stelian Bujduveanu, după votul din CGMB.

Din partea USR PLUS a fost ales viceprimar Horia Tomescu. El are 41 de ani și este dentist. Tomescu activează în filiala Sector 5 a formațiunii condusă de Dacian Cioloș, PLUS.

Inițial Vlad Voiculescu a fost susținut de USR PLUS pentru funcția de viceprimar al Capitalei, însă el s-a retras pentru a face parte din guvernul Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.