Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING SURSE Ancheta incendiului de la ATI a spitalului din Neamț e PE REPEDE ÎNAINTE - Joi au loc noi audieri dar și confruntări

Digi 24
incendiu pat ati Piatra Neamt

Anchetatorii care instrumentează dosarul incendiului de la Secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț nu bat pasul pe loc, iar joi efectuează noi audieri și posibil și confruntări după evoluția din ultima vreme, susțin pentru STIRIPESURSE, surse judiciare.

Potrivit acestora, la Serviciul de Investigare a Infracțiunilor Economice (SICE) din Neamț, delegat de procurori cu efectuarea de acte procedurale, ar fi emis citați pe numele unor martori, asta după ce, recent s-au ridicat documente de la spital.

Concret, afirmă sursele citate, anchetatorii încrucișează informațiile pentru a vedea care dintr eactualii martori încearcă să se îndepărteze de răspundere față de producerea incendiului urmare căruia i-au căzut victime 12 pacienți din Secție.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

Concret anchetatorii vor contraverifica primele declarații cu documentele colectate până în prezent și cu alte probe existente la dosar și vor pune martorii chemați să își reia declarațiile pentru a vedea dacă ele corespund cu cele inițial date.

Pottrivit acelorași surse martorii de joi ar putea fi administratorii firmei care s-a ocupat de instalația de oxigen a spitalului din Piatra Neamț.

Surse judiciare afirmau, luni, pentru STIRPESURSE că, marți, procurorii PICCJ au dispus ridicarea de înscrisuri de la Spitalul județean Piatra Neamț, în dosarul în care se cercetează cauzele incendiului de la secția ATI, urmare căruia și-au pierdut viața 12 pacienți.

Procedura judiciară va avea loc începând cu ora 9 dimineața, potrivit acelorași surse.

Totodată pe lângă ridicarea de documente, precizează aceleași surse, vor avea loc la spital și alte activități de procedură penală.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Cel mai probabil, afirmă sursele citate, se vor ridica înscrisuri ce țin de lucrările efectuate în spital pentru a le compara încrucișat.

Concret, acplică acestea, urmare afirmaiilor martorilor audiați vineri procurorii ar vrea să verifice și la nivel de docuemntație dacă susținerile acestora se confirmă.

Martorii audiați vineri ar fi indicat procurorilor o lipsă a avizelor îndepărtând astfel de către ei orice formă de răspundere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.